همه چیز | از همه جا | درباره همه چیز!

اینجا درباره همه چیز حرف میزنیم

همه چیز | از همه جا | درباره همه چیز!

اینجا درباره همه چیز حرف میزنیم

  • ۰
  • ۰

نقد و بررسی گوشی آیفون 12 پرو مکس

شرکت اپل یکی از غول‌های بزرگ در صنعت طراحی و فروش گجت‌های دیجیتال بوده که همیشه در صدر لیست بهترین برند‌ها جا خوش کرده است. این کمپانی سالانه یک گوشی به بازار عرضه می‌کند که از قیمت بسیار بالایی برخوردار بوده و به نسبت این قیمت، از بهترین متریال و امکانات موجود برای ساخت این گوشی‌ بهره می‌برد. گوشی آیفون 12 پرو مکس یکی از پرچمداران این کمپانی بوده که در اکتبر 2020 به بازار عرضه و با حذف کردن آدابتور در بسته‌بندی این گوشی، حواشی بسیار زیادی را برای خود درست کرده است. آیفون 12 پرو مکس با پردازنده‌ی قدرتمند A14 بایونیک و دوربین 12 مگاپیکسل به همراه باتری با دوام 3687 میلی آمپری می‌تواند تمام نیازهای یک کاربر حرفه‌ای را پوشش داده و هیچ فردی را از دست گرفتن این گوشی ناامید نکند. برای بررسی بیشتر یکی از بهترین پرچمداران جهان با این مقاله از ماریاتل همراه باشید.

 

طراحی

در طراحی گوشی آیفون 12 پرو مکس ، شرکت اپل دست از کلیشه‌های محدب خود برداشته و گوشی‌ جدیدی طراحی کرده و با بدنه و صفحه نمایش کاملا تخت که با لبه‌های فریم کاملا در یک سطح قرار گرفته است. بدنه‌ پشتی آیفون 12 پرو مکس از جنس گوریلا گلس محافظت شده با یک لایه سرامیکی است که ظاهری کاملا مات به آن بخشیده و هیچ ردی از اثر انگشت به روی آن باقی نمی‌ماند.

دوربین‌های تعبیه شده در بدنه‌ پشتی از سنسوری بزرگ‌تر از نسل پیشین خود برخوردار بوده و در یک ماژول شیشه‌ای رنگ جای گرفته‌اند. فریم دور گوشی هیچ انحنایی نداشته و از جنس آلومینیوم تولید شده که براق است و رد اثر انگشت به روی آن باقی می‌ماند. در قسمت پایین فریم، درگاه شارژ لایتنیگ، یک میکروفون و اسپیکر قرار گرفته و در سمت راست فریم تنها دکمه پاور به چشم می‌خورد. در بالای فریم دکمه یا درگاهی وجود نداشته و در سمت چپ فریم نیز خشاب سیم کارت، دکمه‌های کم و زیاد کردن صدا و دکمه‌ی سایلت کردن قرار گرفته است.

به طور کلی دست گرفتن این گوشی 228 گرمی کمی مشکل است و برای دست‌های بسیار کوچک مناسب نمی‌باشد. در پنل جلویی گوشی نیز یک ناچ بسیار عریض به همراه اسپیکر و دوربین سلفی در بالای صفحه نمایش به چشم می‌خورد که برای یک پرچمدار پر ادعا، خیلی عریض است. از ایراداتی که می‌توان به طراحی این گوشی گرفت، براق بودن فریم و به جا ماندن رد اثر انگشت و لق زدن گوشی زمانی که در سطح صاف قرار داده می‌شود اشاره کرد.

 

صفحه نمایش

آیفون 12 پرو مکس با 6.7 اینچ اندازه، 87.4% از پنل جلویی را به صفحه نمایش خود اختصاص داده است. این صفحه نمایش از یک پنل Super Retina XDR درست شده که انحصارا برای گوشی‌های پرچمدار اپل تولید می‌شود و از کیفیت و شفافیت فوق‌العاده بالایی برخوردار است.

این پنل با رزولوشن 2778 در 1284 و تراکم 458 پیکسل در هر اینچ با نرخ نوسازی 60 هرتز می‌تواند تصاویر را بسیار زنده و واقعی نشان داده و لقب بهترین صفحه نمایش در بین پرچمداران را از آن خود کرده است. اگرچه این پنل 120 هرتزی نیست اما عملکردی بسیاری دقیق‌تر و با کیفیت‌تر داشته و کمبود این پنل در صفحه نمایش احساس نمی‌شود. علاوه بر پنل ذکر شده، این گوشی توانایی پشتیبانی از HDR10 داشته و به کمک قابلیت Dolby Vision می‌تواند جزئیات و رنگ‌های بیشتری از یک تصویر را شناسایی کند و تصاویری با عمق رنگ بالا و شفافیت قابل توجه به مخاطب ارائه داده و به آن کیفیت بیشتری ببخشد.

آیفون 12 پرو مکس از گواهی IP68 برخوردار بوده که می‌تواند در برابر گرد و غبار مقاومت کرده و تا عمق یک متری آب به مدت 30 دقیقه دوام بیاورد.

 

سخت افزار آیفون 12 پرو مکس

اپل به استفاده از بهترین فناوری در پرچمداران خود مشهور است. این گوشی از یک چیپست A14 بایونیک استفاده می‌کند که یکی از قدرتمند‌ترین چیپست‌های موجود در جهان شناخته می‌شود. آیفون 12 پرو مکس علاوه بر تراشه‌ی قدرتمند، از یک پردازنده گرافیکی منحصر به فرد بهره‌مند است که 2 هسته‌ی Firestorm و 4 هسته‌ از نوع Icestorm داشته و با وجود این پردازنده در کنار پردازنده‌ی مرکزی 4-Core Graphics به هیچ عنوان کندی یا لگ در آیفون 12 پرو مکس مشاهده نشده و داغ نمی‌گردد و عملکرد آن در طی بازه‌ی زمان طولانی، پایدار مانده و افت نمی‌کند.

رابط کاربری آیفون 12 پرو مکس در زمان عرضه iOS 14.1 بوده و آپدیت‌های مربوطه را دریافت می‌کند و مانند بسیاری از گوشی‌های هوشمند این کمپانی، دارای باگ‌های کوچکی بوده که کارسناسان این شرکت مرتب در حال رفع ایراد بوده تا این باگ‌ها برطرف شوند. با این حال باید توجه کرد که با نصب به موقع آپدیت‌های مربوط می‌توان تا حد زیادی این باگ‌ها را برطرف نمود.

برای تضمین امنیت آیفون 12 پرو مکس ، یک سنسور تشخیص چهره سه بعدی در نظر گرفته شده که عملکرد فوق العاده دقیق و سریع داشته و حتی در نور کم و شب نیز به خوبی چهره را تشخیص می‌دهد و مانند تمام نسل‌های پیشین گوشی‌های شرکت اپل، خبری از حسگر اثر انگشت در این گوشی نیست.

 

دوربین 

آیفون 12 پرو مکس ، دارای چهار لنز بوده که تنها سه تا از این لنزها قابلیت تصویر برداری دارند. دوربین اصلی واید 12 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم 1.6 دوربین تله فوتو 12 مگاپیکسلی با دیافراگم 2.2 و لنز فوق عریض 12 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم 2.4 ، تشکیل دهنده‌ دوربین‌های عکس‌برداری این گوشی هستند و یک لنز تشخیص عمق تصویر ToF 3D LiDAR نیز در ترکیب دوربین های آیفون 12 پرو مکس وجود داشته که به تنهایی نمی‌تواند عکسی ثبت کند و تنها با دوربین‌های دیگر فعالیت کرده و به کیفیت عکس‌های گرفته شده می‌افزاید.

در عکاسی روزمره، این پرچم دار جذاب از هر چهار لنز برای ثبت تصاویر خود استفاده کرده و داینامیک رنج و شارپنس هر یک به طور خودکار تنظیم می‌شوند و با شرایط محیطی تطبیق می‌یابند. برای عکاسی در شب یا مکان‌هایی با نور کم، این دوربین از یک نرم افزار به نام Deep Fusion برای افزایش بازدهی خود استفاده می‌کند که جزئیات بیشتری را نسبت به دیگر گوشی‌های پرچمدار می‌تواند تشخیص دهد و طیف رنگی گسترده‌تری را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

از نکات جالب توجه دوربین های آِفون 12 پرو مکس این است که عکس‌های گرفته شده در این حالت، نویز نداشته و روشنایی مناسبی دارد و عکس‌ها کیفیتی کاملا قابل توجه از خود ارائه می‌دهند. در تصاویر پرتره ثبت شده با این گوشی نیز سوژه به خوبی از بک گراند تشخیص داده شده و بک گراند نیز به بهترین حالت ممکن Blur می‌گردد و به هیچ عنوان حس مصنوعی و غیر طبیعی بودن به بیننده منتقل نمی‌کند.

در حالت فیلم‌برداری، دوربین پشتی قابلیت فیلم برداری 4K در 24 ، 30 و 60 فریم بر ثانیه را داشته و  علاوه بر آن توانایی فیلم برداری Dolby Vision HDR را نیز دارد که با کیفیت‌ترین فیلم‌های ضبط شده تا به امروز توسط گوشی هوشمند را شامل می‌شود و می‌تواند طیف گسترده و زیادی از رنگ‌های مختلف را ضبط کند.

دوربین سلفی آیفون 12 پرو مکس 12 مگاپیکسل با گشودگی دیافراگم 2.2 در پنل جلویی گوشی قرا گرفته که عکس‌های به ثبت رسیده، به خوبی عکس‌های گرفته شده در دوربین پشتی هستند و از داینامیک رنج و شارپنس فوق‌العاده‌ای برخوردارند. دوربین سلفی نیز از قابلیت فیلم‌برداری 4K در 24، 30 و 60 فریم بر ثانیه پشتیبانی می‌کند.

 

 باتری

باتری قرار گرفته برای آیفون 12 پرو مکس به نسبت نسل پیشین خود یعنی آیفون 11 کاهش یافته و از نوع لیتیوم یونی 3687 میلی آمپری بوده که بدون هیچ‌گونه آدابتوری عرضه شده است.

این باتری اگرچه به نسبت نسل پیشین افت داشته اما این گوشی از شارژدهی بسیار بهتر و پیشرفته‌تری برخوردار است و به گفته کمپانی با این باتری، کاربر در استفاده‌های سبک برای یک روز کامل از شارژ مجدد بی‌نیاز است و گوشی برای شارژ شدن به یک آدابتور 20 وات نیاز دارد تا  بتواند در مدت یک ساعت و بیست دقیقه صد درصد شارژ گردد. در صورت بازی به مدت طولانی یا فعالیت با برنامه‌های بسیار سنگین، این باتری دوام نیاورده و در کمتر از 5 ساعت نیاز به شارژ مجدد دارد (به طور میانگین هر یک ساعت بازی نزدیک به 40% از شارژ باتری را مصرف می‌کند) و باعث می‌شود آیفون 12 پرو مکس به گزینه‌ اول انتخاب افراد گیمر تبدیل نگردد.

علاوه بر آدابتور 20 وات، از یک مگ سیف 15 وات نیز می‌توان برای شارژ وایلس این گوشی استفاده کرد که در این حالت بیش از 2 ساعت شارژ مجدد گوشی طول کشیده که کمی این زمان طولانی و حوصله‌سر بر است.

 

جمع بندی

گوشی پرچمدار شرکت اپل با رم 6 گیگابایت عرضه شده و دارای حافظه داخلی 128، 256 و 512 گیگابایت می‌باشد و در رنگ‌های آبی اقیانوسی، طلایی، سفید و نقره‌ای (می‌توان گفت نقره‌ای مایل به سیاه!) تولید و به دست دوست داران این کمپانی رسیده است.

 

ارزش خرید

گوشی آیفون 12 پرو مکس ، دست کمی از نسل قبل خود، یعنی آیفون 11 پرو مکس نداشته و امکاناتی کمابیش شبیه به یکدیگر دارند. اما اگر از طرفداران گوشی‌های گرانقیمت با بهترین امکانات موجود هستید، آیفون 12 پرومکس، بهترین انتخاب ممکن است و به جز بخش طراحی که خوش دست نبوده و کمی آزار دهنده می‌باشد، در باقی قسمت‌ها بسیار فراتر از حد انتظار ظاهر شده است و هیچ نقطه ضعفی نمی‌توان به آن وارد کرد و با این حال باید بر اساس نیاز خود سمت این گوشی ها رفت.

 

 

منبع: ماریاتل وارد کننده رسمی تلفن همراه

اینستاگرام ماریاتل

  • ۰۰/۰۵/۰۶
  • مریم مسلمی زاده

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی